Maketi Mea Fa'amaneta - Su'esu'ega Alamanuia i le Lalolagi, Tele, Fa'asoa, Tupulaga, Fa'asologa ma Va'aiga, 2013 - 2019

O mea fa'amaneta o mea ia e iai mea fa'amaneta pe mafai fo'i ona fa'amaneta.Faʻavae i luga o latou meatotino ma faʻaoga faʻauʻu, o nei mea e mafai ona faʻavasegaina e tumau pe le tumau.O ituaiga eseese o mea maneta e pei o le malu, malo ma le semi-malosi e faʻaaogaina i totonu ole alamanuia mea faʻagata.O mea maneta vaivai o lo'o fa'apipi'iina atili i ferrite vaivai ma u'amea eletise, a'o mea fa'amaneta malo (tumau) o lo'o vaevaeina i ferrite malo, NdFeB, SmCo, ma alnico.O nei mea e faʻaaogaina i faʻaoga eseese e pei o taʻavale, eletise ma le gaosiga o le malosi.

O le lipoti i mea maneta o loʻo tuʻuina mai ai se auiliiliga auiliili ma faʻamatalaga o le maketi i luga o le lalolagi faʻapea foʻi ma le faʻaitulagi mai le 2013 i le 2019. I luga o le lalolagi atoa, o le maketi ua vaevaeina e faʻavae i luga o le voluma (kilo tone) ma tupe maua (USD miliona) mai le 2013 i le 2019. Mo se malamalamaaga loloto o le maketi i luga o le tulaga faʻaitulagi, o manaʻoga ua faʻatatau i luga o le voluma (kilo tone) ma tupe maua (USD miliona) mo se vaitaimi i le va o le 2013 ma le 2019. O le lipoti e aofia ai avetaavale ma taofiga, ma o latou aafiaga i le tuputupu aʻe o le maketi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.E le gata i lea, o le lipoti e aofia ai avanoa avanoa mo le tuputupu aʻe o le maketi i luga o le lalolagi faʻapea foʻi ma tulaga faʻaitulagi.

Mo nisi fa'amatalaga fa'amolemole kiliki ile:
https://www.researchandmarkets.com/publication/meesend/magnetic_materials_market_soft 

Ua matou faʻaofiina se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le filifili tau ina ia mafai ai ona tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili o le maketi.E le gata i lea, ua matou aofia ai le faʻataʻitaʻiga a Porter's Five Forces, lea e maua ai se faʻamatalaga loloto i le malosi o tauvaga i le maketi.E le gata i lea, o le suʻesuʻega e aofia ai se suʻesuʻega faatosina maketi, lea o loʻo faʻatulagaina ai le tele o talosaga e faʻatatau i le tele o maketi, fua o le tuputupu ae ma le lalelei lautele.

Ua vaevaeina le maketi i luga o oloa ma talosaga.O ia vaega ta'itasi ua mae'a su'esu'eina ma fa'atatau i le voluma (kilo tone) ma tupe maua (USD miliona) mai le 2013 i le 2019. E le gata i lea, o vaega ua mae'a su'esu'eina ma fa'atatau i tulaga o lo'o i ai nei i le lalolagi fa'apea fo'i tulaga fa'aitulagi mo le tu'uina atu. vaitaimi.I le fa'afanua, o le maketi ua vaevaeina i Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika ma Malologa o le Lalolagi (RoW).O manaoga ua mae'a su'esu'eina ma fa'atatau i faiga o lo'o iai nei mo se vaitaimi e ono tausaga.

O le suʻesuʻega o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga o kamupani e pei o le AK Steel Holding Corporation, Arnold Magnetic Technologies, Electron Energy Corporation, Hitachi Metals, Ltd., Lynas Corporation Ltd. ma Molycorp Inc. Ua vaevaeina le maketi e pei o lalo:

Maketi Mea Fa'amaneta - Su'esu'ega Vaega o Oloa
Mea maneta vaivai
ferrite vaivai
Uamea eletise
Mea maneta tumau
ferrite malo
NdFeB
SmCo
Alnico
Mea maneta semi-malosi
Maketi Mea Fa'amaneta - Su'esu'ega Fa'aaogā
Ta'avale
Fa'aeletonika
Fa'atupuina malosi
Isi (E aofia ai talosaga a le aiga, ma isi)
Maketi Mea Fa'amaneta - Su'esu'ega Fa'aitulagi
Amerika i Matu
Europa
Asia ma le Pasefika
Toega o le Lalolagi (RoW)

Mo nisi fa'amatalaga fa'amolemole kiliki ile:
https://www.researchandmarkets.com/publication/meesend/magnetic_materials_market_soft


Taimi meli: Nov-21-2019