на Кина Фабрика за повеќеполни магнети и производители |Општа магнетна

Повеќеполен магнет

Краток опис:

повеќеполни магнети, 6-полни магнети, 8-полни магнети, 12-полни магнети, 20-полни магнети, магнети со 24 полови, магнети со 52 полови, радијално или деметрично магнетизирање, неодимиум со пластични инјецитони, керамика со пластични вбризгувања, магнети за пумпа за менувачот, магнети со сензор за вода, Магнети со сензори за заштеда на енергија, итн магнети со анизотропни, ќе бидат малку повеќе во јачина во поларитетот;додека магнетите со изотропни, ќе бидат малку помали по јачина, но ќе бидат со порамномерен поларитет по јачина;Ние сме професија...


Детали за производот

Ознаки на производи

повеќеполни магнети, 6-полни магнети, 8-полни магнети, 12-полни магнети, 20-полни магнети, магнети со 24 полови, магнети со 52 полови, радијално или деметрично магнетизирање, неодимиум со пластични инјецитони, керамика со пластични вбризгувања, магнети за пумпа за менувачот, магнети со сензор за вода, Магнети со сензори за заштеда на енергија итн

магнети со анизотропни, ќе бидат малку повеќе во сила во поларитетот;додека магнетите со изотропни, ќе бидат малку помали по јачина, но ќе бидат со порамномерен поларитет по јачина;

Ние сме професионални во мултипол магнети, многу видови калапи и димензии како што се 6 столбови од D12x4, 6 столбови од D13,4×5, 8 столбови од D10x3,5, 8 столбови од D24x10, 8 столбови D59x3,95, 10 столбови од D18x2 , 12 столбови од D24.8×8, 20 столбови од D13x20, 24 столбови од D22.5XD14x6.5, 52 столбови од D79.5×13.30 итн.

Вашите спецификации се добредојдени!


  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја