Вистинска употреба на производотВистинска употреба на производот

за насза нас

Ningbo Hehai Electric Co., Ltd (General Magnetic) е производител на магнети.

Ние се фокусираме на магнети и сме одличен снабдувач на сопствени магнети

Магнетите се широко користени во сензори, автомобилски мотори, електрични возила, електроника итн.

Нашите предности се во тешкото производство на магнети по нарачка.Висококвалитетни и цврсти толерантни магнети.

Истакнати производиИстакнати производи

Последни вестиПоследни вести

  • Коронавирус и продолжени празници во CNY

    Драги пријатели: Овде во Нингбо ситуацијата е добра и коронавирусот е под контрола.И нашата локална самоуправа е многу внимателна кон тоа и работи многу добро на тоа, преземени се строги контролни мерки и патиштата се ограничени или патувањата се забранети.Така, сега повеќето од луѓето остануваат ...

  • CNY празници

    Драги пријатели Кина ќе биде на CNY празници од 20 јануари 2020 до 01 февруари 2020 година, најтрадиционалните кинески лунарни новогодишни празници!Продолжете со работа на 03 февруари 2020 година, па ако сакате вашата нарачка да се достави пред CNY, нарачката ќе се изврши најмалку пред 10 декември 2019 година. вообичаено декември е месец на...

  • Пазар на магнетни материјали – Глобална индустрија...

    Магнетните материјали се предмети кои природно поседуваат магнетни својства или можат да се магнетизираат.Врз основа на нивните својства и крајната употреба, овие материјали може да се класифицираат како трајни или привремени.Во магнетната материја се користат различни видови магнетни материјали како меки, тврди и полутврди...