Nggunakake nyata saka produk Nggunakake nyata saka produk

bab kita bab kita

Ningbo Hehai Co., Ltd (Umum Magnetic) sing Produsèn magnet. 

We fokus ing wesi sembrani lan kita supplier gedhe ing wesi sembrani adat

Magnets sing digunakake digunakake ing sensor, motor automotive, kendaraan listrik, electronics, etc.

kaluwihan kita ana ing Manufaktur wesi sembrani adat angel. Kualitas lan wesi sembrani toleransi nyenyet. 

Produk Featured Produk Featured

warta paling anyar warta paling anyar

    • Coronavirus and extended CNY holidays

      Dear Friends:   Here in Ningbo the situation are fine and the Coronavirus are under control. And our local Government is very cautious to it and does a very good job on it, strict control measures were taken and roads are restricted or travels were forbidden. So now most of the people are staying...

    • Wisata CNY

      Dear Friends China bakal ing preian CNY saka Jan.20, 2020 kanggo Feb.01, 2020, paling Wisata Cina tradisional Lunar New Year! Resume kanggo karya ing Feb.03, 2020, supaya yen sampeyan pengin pangiriman supaya sadurunge CNY, supaya bakal diselehake ing paling sadurunge Dec.10, 2019. biasane Desember sing sasi o ...

    • Magnetic Materials Market - Global Industrial ...

      Magnetik bahan obyek sing alami nduweni sifat magnetis utawa bisa magnetized. Adhedhasar sifat lan mburi-nggunakake, bahan iki bisa diklasifikasikaké minangka permanen utawa sak wentoro. Macem-macem jinis bahan magnetik kayata alus, hard lan semi-hard digunakake ing mater Magnetik ...