Pamakéan sabenerna tina produk Pamakéan sabenerna tina produk

ngeunaan urang ngeunaan urang

Ningbo Hehai Electric Co., Ltd (Umum Magnetic) téh produsén magnet. 

Urang difokuskeun magnet jeung kami supplier hébat dina magnet custom

Magnet anu loba dipaké dina sensor, motor otomotif, kandaraan listrik, éléktronika, jsb

kaunggulan urang anu di manufaktur magnet custom hésé. kualitasna alus sarta magnet kasabaran ketang. 

Produk Artikel Produk Artikel

beja panganyarna beja panganyarna

    • Coronavirus and extended CNY holidays

      Dear Friends:   Here in Ningbo the situation are fine and the Coronavirus are under control. And our local Government is very cautious to it and does a very good job on it, strict control measures were taken and roads are restricted or travels were forbidden. So now most of the people are staying...

    • Libur CNY

      Dear Friends Cina bakal di libur CNY ti Jan.20, 2020 keur Feb.01, 2020, paling Libur tradisional Cina Syamsiah Taun Anyar! Ngahanca kana gawé dina Feb.03, 2020, jadi lamun hayang pangiriman urutan anjeun méméh CNY, urutan bakal ditempatkeun sahenteuna saméméh Dec.10, 2019. ilaharna Désémber nyaéta bulan o ...

    • Magnét Bahan Pasar - Global Indust ...

      bahan magnetik anu objék nu alami mibanda sipat magnét atawa bisa magnetized. Dumasar sifat maranéhanana sarta tungtung-pamakéan, bahan ieu bisa digolongkeun kana permanén atawa samentara. tipena béda bahan magnetik kayaning lemes, teuas jeung semi-teuas nu dipaké dina mater magnét ...