Përdorimi aktual i produktitPërdorimi aktual i produktit

rreth neshrreth nesh

Ningbo Hehai Electric Co., Ltd (General Magnetic) janë prodhues magnet.

Ne fokusohemi në magnet dhe jemi furnizues i shkëlqyeshëm në magnet me porosi

Magnetët përdoren gjerësisht në sensorë, motorë automobilash, automjete elektrike, elektronikë, etj.

Përparësitë tona janë në prodhimin e vështirë të magneteve me porosi.Magnet me cilësi të lartë dhe tolerancë të ngushtë.

Produkte të veçuaraProdukte të veçuara

lajmet e funditlajmet e fundit

  • Coronavirus dhe pushime të zgjatura në CNY

    Të dashur miq: Këtu në Ningbo situata është mirë dhe Coronavirus është nën kontroll.Dhe pushteti ynë vendor është shumë i kujdesshëm ndaj tij dhe bën një punë shumë të mirë për këtë, janë marrë masa të rrepta kontrolli dhe janë kufizuar rrugët ose janë ndaluar udhëtimet.Kështu që tani shumica e njerëzve po qëndrojnë...

  • CNY Pushime

    Të dashur miq Kina do të jetë në festat e CNY nga 20 janar 2020 deri në 01 shkurt 2020, festat më tradicionale kineze të Vitit të Ri Hënor!Rifilloni në punë më 03 shkurt 2020, kështu që nëse dëshironi dërgimin e porosisë tuaj përpara CNY, porosia do të bëhet të paktën përpara 10 dhjetorit 2019. normalisht dhjetori është muaji i...

  • Tregu i Materialeve Magnetike – Industria globale...

    Materialet magnetike janë objekte që posedojnë natyrshëm veti magnetike ose mund të magnetizohen.Në bazë të vetive të tyre dhe përdorimit përfundimtar, këto materiale mund të klasifikohen si të përhershme ose të përkohshme.Lloje të ndryshme të materialeve magnetike si të buta, të forta dhe gjysmë të forta përdoren në lëndën magnetike...